fbpx
Tips och spaningar

Låt kunderna handla med sin egen mobiltelefon

Allt fler butiker satsar idag på en kombination av vanliga kassalösningar och självutcheckning där man låter kunderna själva genomföra betalningen i en självbetjäningskassa. Alternativen för självutcheckning blir allt fler med med alltifrån nya lösningar i kassan till självskanning i den egna mobiltelefonen.

Med vår nya produkt MoreFlo Self-Scan kan du på mycket kort tid låta dina kunder handla med sin egen mobiltelefon, även om de befinner sig i din butik.

Så här går det till

  1. Skapa din QR-kod direkt i MoreFlo
  2. Kunden scannar din QR-kod (sätt upp den på dörren och lite överallt butiken)
  3. Kunden kan nu handla produkter genom att rikta kameran mot streckkoden
  4. Betala med Swish eller kortbetalning
  5. Kvitto till mailen och en QR-kod visas på skärmen
  6. (Om du vill, låt kunden visa QR-koden i sin skärm som bevis på betalning)

När vi byggde MoreFlo Self-Scan tänkte vi också på att samma lösning kan användas av er i butiken för att ta order till kunder ute på golvet eller kanske ute på lagret. Scanna eller sök de produkter kunden vill ha, registrera som en order och kunden kan sedan gå till en bemannad kassa för att betala sitt köp.

Givetvis kan ni också ha det som ett eget säljhjälpmedel. Ta med en mobiltelefon eller surfplatta ut direkt till kunden genomför köp som kunden kan betala på plats med t.ex. Swish.

Betalsätt

Än så länge är det Swish och kortbetalning som kan användas i MoreFlo Self-Scan. Använder du Swish så skickas en betalförfrågan till kundens swishapp. Kunden öppnar swishappen och godkänner beloppet med mobilt BankID.

Med självbetjäning minskar du köerna i butiken och sparar samtidigt in på dina personalkostnader. Perfekt för popup-butiken eller som komplement till vanliga kassor. MoreFlo har lösningar för både självskanning i mobilen och stationära självbetjäningsterminaler. Allt för att du ska kunna spara in på både arbetskostnad och plats i butiken.

Här kan du läsa mer om våra lösningar för självutcheckning

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny