fbpx
Tips och spaningar

Drömmer du om att starta ett café?

Att starta ett café är en dröm för många. Ett eget litet ställe där man kan servera bakverk, kaffe, te och annat gott. Kanske ett mysigt ställe med mormors kakor, röd-och-vitrutiga dukar och små kaffekoppar, kanske ett modernt ställe med senaste kaffesorterna och nyskapande mat, eller kanske bara ett tillfälligt café under sommaren? Drömmarna är många.

Att starta ett café är lättare än att starta en restaurang, men som alltid när man skall starta ett företag är det mycket att tänka på. Att hitta rätt läge och rätt timing är a och o – det går trender inom vårt fikande, precis som inom allt annat. Rätt pris, rätt image och rätt kvalitet är också viktigt.

Det är lätt att gå bort sig bland drömmarna och redan föreställa sig hur man tar fram de nybakade kanelbullarna och häller upp kaffe i de vacka kopparna, men i verkligheten kräver det förstås planering. Hos sidan Driva-Eget hittar du en bra artikel och guide om vad du bör tänka på när du skall starta ett café. Alltifrån hur du skall tänka kring lokaler till kloka ord från de som har lyckats.

Hos oss hittar du kassalösningar som fungerar i ditt café. Lättanvända kassalösningar som tål lite socker på fingrarna, och vi hjälper dig gärna med det praktiska kring att skaffa kortbetalning och annat. Kontakta oss redan idag så kan du lägga mindre tid på att fundera över hur kunderna skall betala och mer på att fundera ut recept och erbjudanden.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny