fbpx

Nedladdning

MoreFlo Kassa för Windows

MoreFlo Kassa v3.1.154.2 (svensk version) Release notes - 2021-03-04
MoreFlo Kassa v3.1.154.2 (norsk version) Release notes - 2021-03-04

Innan du installerar!

Innan du kan påbörja installation av den nya kassaaversionen behöver du genomföra ett dagsavslut, logga ut och avsluta programmet. Görs inte detta kommer kassan ej att fungera.

Jag förstår! Fortsätt nedladdningen

Før installasjon!

Før du kan begynne å installere den nye versjonen, må du fullføre ett dagsppgjør, logge ut og avslutte programmet. Hvis dette ikke gjøres, fungerer ikke kassen etterpå.

Jeg forstår! Fortsett nedlastingen

MoreFlo WooCommerce

Övriga produkter för nedladdning

Manualer för kortterminaler

Kvittoskrivare

Star TSP143 Kvittoskrivare

Star TSP100/TSP143

Drivrutin x32 | Drivrutin x64 | LAN-manual

Star TSP 654

Star TSP650/TSP654

Utility x32 | Utility x64

Star SM-S220i

Windows-drivrutin | Utility
Lösenord: 1234

Citizen CT-S310II

Drivrutin

Kontrollenheter

cleancash kontrollenhet

CleanCash Typ C – MultiUser

USB-drivrutin

PosPlus

USB-drivrutin

PosPlusMini

USB-drivrutin

Meny