fbpx
Meny
Boka tid för demo

Nedladdning

Innan du installerar!

Innan du kan påbörja installation av den nya kassaaversionen behöver du genomföra ett dagsavslut, logga ut och avsluta programmet. Görs inte detta kommer kassan ej att fungera.

Jag förstår! Fortsätt nedladdningen

Før installasjon!

Før du kan begynne å installere den nye versjonen, må du fullføre ett dagsppgjør, logge ut og avslutte programmet. Hvis dette ikke gjøres, fungerer ikke kassen etterpå.

Jeg forstår! Fortsett nedlastingen

MoreFlo WooCommerce

MoreFlo Etikettutskrift

Övriga produkter för nedladdning

Manualer för kortterminaler

Kvittoskrivare

Star TSP100/TSP143

Drivrutin x32 | Drivrutin x64 | LAN-manual

Star TSP650/TSP654

Utility x32 | Utility x64

Star SM-S220i

Windows-drivrutin | Utility
Lösenord: 1234

Citizen CT-S310II

Drivrutin

Kontrollenheter

CleanCash Typ C – MultiUser

USB-drivrutin

PosPlus

USB-drivrutin

PosPlusMini

USB-drivrutin

0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken

Chatten är tillfälligt stängd

Vi byter just nu supportsystem och vår chatt är därför tillfälligt stängd. För frågor kring support hänvisar vi dig till vår supportportal där du hittar svar på vanliga frågor. Här kan du även registrera ett ärende om du behöver vår hjälp.

Till supportportalen Registrera ett ärende