fbpx

WooCommerce Sync

Med WordPress-pluginet WooCommerce Sync kopplar du enkelt samman din kassa med WooCommerce för att synka artiklar och ordrar mellan webbshop och kassa.

Kvinna vid dator

WooCommerce Sync

Synka dina artiklar från kassan
direkt in i WooCommerce

WooCommerce Sync är ett WordPress-plugin för dig som har en webbshop baserad på WooCommerce. Pluginet synkar artiklar från MoreFlo Apps direkt in i webbshopen. Innehåll som synkas är titel, pris, benämning, moms och lagerstatus. Synkningen sker åt båda håll vilket innebär att du kan redigera produktinformation både i WooCommerce och MoreFlo Apps och sedan låta pluginet sköta uppdateringar mellan systemen.

Styr vad du vill synka

Förhindra synkning av pris

Om du hellre vill sätta priset manuellt kan du förhindra att priset synkas mellan systemen.

Synka utvalda artiklar

Endast produkter som har markerats som “webbshopsartikel” i MoreFlo Apps kommer att synkas till WooCommerce.

Synkning av ordrar

Sälj dina produkter i webbshoppen
och ta betalt på plats

När en försäljning görs i webbshopen skapas en order av WooCommerce. Denna order förs sedan över till MoreFlo Apps där orderstatusen synkas allteftersom den uppdateras i WooCommerce. Om kunden valt att betala sin order på plats så kan du enkelt plocka upp den i kassan och ta betalt när kunden kommer till dig. Detta är perfekt för dig som driver en restaurang och vill göra det möjligt att beställa mat på webben som sedan hämtas upp och betalas på plats.

Betalning vid kassa

Kom igång med WooCommerce Sync idag

WordPress-tillägget för WooCommerce Sync är helt gratis. Men för att du ska kunna använda det behöver du få tillgång till ett API-konto från MoreFlo. Kontakta oss för att komma igång idag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny