fbpx

MoreFlo Sync

Med WordPress-pluginet MoreFlo Sync kopplar du enkelt samman din kassa med WooCommerce för att synka artiklar och ordrar mellan webbshop och kassa.

Kvinna vid dator

MoreFlo Sync

Synka dina artiklar från kassan
direkt in i WooCommerce

MoreFlo Sync är ett WordPress-plugin för dig som har en kassa från MoreFlo samt en webbshop baserad på WooCommerce. Pluginet synkar artikelinformation mellan MoreFlo Apps och webbshopen och gör att du slipper dubbelarbete i form av prisändringar på två ställen. Artikelinformation som synkas är bland annat titel, pris, lagersaldo och produktbild m.m. MoreFlo Sync är ett WordPress-tillägg som är utvecklat för att fungera ihop med WooCommerce standardfunktioner.

Så fungerar synken

Här nedan ser du en övergripande bild på hur MoreFlo Sync synkroniserar data mellan WooCommerce och MoreFlo. För en mer utförlig beskrivning kring varje del rekommenderar vi dig att kolla vår wiki där vi beskriver mer i detalj hur pluginet fungerar.

Artiklar

WooCommerce > MoreFlo

MoreFlo > WooCommerce

Artikelnummer
Produktnamn
Pris (Ordinarie)
Lagersaldo
Produktbild
Konteringskod/Moms

Ordrar

Ordernummer
Kundinformation
Adress
Betalstatus
Köpta artiklar

Synkning av ordrar

Sälj dina produkter i webbshoppen
och ta betalt på plats

När en försäljning görs i webbshopen skapas en order av WooCommerce. Denna order förs sedan över till MoreFlo Apps där orderstatusen synkas allteftersom den uppdateras i WooCommerce. Om kunden valt att betala sin order på plats så kan du enkelt plocka upp den i kassan och ta betalt när kunden kommer till dig. Detta är perfekt för dig som driver en restaurang och vill göra det möjligt att beställa mat på webben som sedan hämtas upp och betalas på plats.

Betalning vid kassa

Kom igång med MoreFlo Sync idag

WordPress-tillägget för MoreFlo Sync är helt gratis. Men för att du ska kunna använda det behöver du få tillgång till ett API-konto från MoreFlo. Kontakta oss för att komma igång idag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny