fbpx

MoreFlo Booking

Bokningssystem kan vara dyra och krångliga. Med MoreFlo Booking blir det enkelt att låta kunderna boka dina tjänster direkt via webben samtidigt som du får full kontroll över din kalender.

Möjlighet till merförsäljning i
samband med bokning
Bokningen dyker automatiskt
upp i din kalender
Betalning sker direkt på webben
eller vid besöket
MoreFlo Booking produkter

MoreFlo Booking

Ta emot bokningar dygnet runt – hela veckan

Är du frisör och är i behov av ett bokningssystem online? Eller driver du någon annan typ av verksamhet och vill att dina kunder ska kunna boka dina tjänster helt på egen hand? Med MoreFlo Booking kan du ta emot din bokningar 24 timmar om dygnet, hela veckan.

Du har dessutom möjlighet till extra försäljning i samband med bokningen. Om du till exempel driver en bilverkstad kan du erbjuda extrapris på nya torkarblad i samband med bokningen.

Bokningssystem för frisörer

Bokningssystem för bilverkstad

Smidigt och enkelt

Förenkla för båda dig själv
och dina kunder

I MoreFlo Booking kan kunderna se vilka tider som är lediga och enkelt boka ett tillfälle som passar dem. Bokningen kommer sedan direkt in i din kalender, och du kan istället fokusera på din verksamhet.

Du väljer själv om du vill ta betalt direkt när kunden bokar eller i din MoreFlo Kassa. Det kan också ta en deposition från kunden för att förhindra no-shows. Populära betalmetoder som kort, Swish och Klarna finns som alternativ.

MoreFlo Booking kalender

Färdiga lösningar

Lösningar anpassade efter branschen

MoreFlo Booking finns i tre färdigkonfigurerade lösningar, men kan lätt anpassas till andra branscher. Kontakta oss så berättar vi mer hur det kan hjälpa dig!

Salong & hälsa

Låt kunderna boka online och gör det enkelt att välja behandling, vem som ska utföra behandlingen, se lediga tider och planera tidsåtgång. Påminn kunderna i god tid med SMS och e-post. Ta betalt i förväg eller på plats. Synkronisera med egen kalender (t.ex. Google) så var och en har full koll på sina dagar och arbetstider. Bygg upp ett kundregister av kundernas bokningsuppgifter för utskick om t.ex. kundaktiviteter. Smidig integration till kassasystemet gör det mycket enkelt att ta betalt.

Verkstad

Sälj service- och verkstadstjänster på webben och gör det lätt för kunderna att boka tid och välj om du vill ta betalt direkt eller efter att jobbet är slutfört. Aktivera enkelt merförsäljning så att kunderna kan göra tillval som t.ex. nya torkarblad till en standardservice. Synkronisering till egen kalender gör att varje anställd enkelt kan ha koll på sin egen arbetstid. Aktivera SMS- och e-postpåminnelser för att se till att kunderna inte glömmer sin bokade tid.

Restaurang

Gör det enkelt för kunderna att boka bord online. Lediga bord, öppettider, sittningar med mera konfigurerar du enkelt själv. Säljer du måltidspaket som julbord eller räkfrossa kan dessa bokas och betalas direkt på webben. För take-away kan kunderna mötas av menyn direkt på webben och beställa och betala direkt – mycket smidigt för lunchrusningen. Ordern syns i kassasystemet och du bestämmer själv om kunderna skall betala på webben, på plats eller både och.

Använder du WordPress idag?

I så fall kan vi hjälpa dig att integrera MoreFlo Booking direkt i din WordPress-sida. Om inte så kan vi hjälpa dig at sätta upp en separat bokningssida som du kan länka till.

Kontakta oss så berättar vi mer!


Meny