fbpx

MoreFlo Booking

Bokningssystem kan vara dyra och krångliga. Med MoreFlo Booking blir det enkelt att låta kunderna boka dina tjänster direkt via webben samtidigt som du får full kontroll över din kalender.

Möjlighet till merförsäljning i
samband med bokning
Bokningen dyker automatiskt
upp i din kalender
Betalning sker direkt på webben
eller vid besöket
MoreFlo Booking tjänster

MoreFlo Booking

Ta emot bokningar dygnet runt – hela veckan

Är du frisör och är i behov av ett bokningssystem online? Eller driver du någon annan typ av verksamhet och vill att dina kunder ska kunna boka dina tjänster helt på egen hand? Med MoreFlo Booking kan du ta emot din bokningar 24 timmar om dygnet, hela veckan.

Du har dessutom möjlighet till extra försäljning i samband med bokningen. Om du till exempel driver en bilverkstad kan du erbjuda kunderna att köpa till nya torkarblad i samband med bokningen.

Bokningssystem för frisörer

Bokningssystem för bilverkstad

Smidigt och enkelt

Förenkla för båda dig själv
och dina kunder

I MoreFlo Booking kan kunderna se vilka tider som är lediga och enkelt boka ett tillfälle som passar dem. Bokningen kommer sedan direkt in i din kalender i MoreFlo Apps.

Du väljer själv om du vill ta betalt direkt när kunden bokar eller vid själva besöket. Bokningen kan enkelt plockas upp i din kassan och du kan även lägga till försäljning av andra artiklar i samband med betalningen.

MoreFlo Booking Kalender

Kom igång med MoreFlo Booking

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur MoreFlo Booking skulle kunna funka för din verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny