fbpx

Försäljning online på ditt sätt

Vi har verktygen som gör det lätt att sälja på nätet – oavsett om du precis börjat tänka på webbförsäljning eller om du drivit din webbutik i flera år. Vi erbjuder allt från en komplett webbutik till plugins och integrationer som ger dig bättre kontroll över din försäljning.

MoreFlo Booking

Låt kunderna boka tid online

Med MoreFlo Booking blir det enkelt att låta kunderna boka dina tjänster direkt via webben samtidigt som du får full kontroll över din kalender. Du väljer själv om du vill ta betalt direkt när kunden bokar eller i din MoreFlo Kassa. Det går också att ta betalt för en deposition för att förhindra no-shows. Populära betalmetoder som kort, Swish och Klarna finns som alternativ.

WooCommerce Sync

Synka dina artiklar in i WooCommerce

Koppla ihop din MoreFlo kassa med din WooCommerce webbutik och synka artiklar, priser, lagersaldo med mera. Du kan plocka upp webbordrar för att ta betalt i kassan så att dina kunder kan beställa på webben och betala på plats. Du kan också välja att ha olika priser på webben och butiken, men ändå synka lagersaldo och övrig information. Ett oumbärligt plugin för dig som har en MoreFlo Kassa och en Woocommercebutik.

MoreFlo Webbshop

En egen webbshop – snabbt och lätt

I vår paketlösning får du en färdig webbshop där du direkt kan börja lägga in dina produkter, bilder och priser och börja sälja på nätet. Ta betalt med kort, Klarna och flera andra betalmetoder och låt kunderna välja vad som passar dem bäst. MoreFlo Webbshop baseras på världens största webbshopsmotor WooCommerce.

MoreFlo API

Bygg egna integrationer mot vårt API

Med hjälp av MoreFlo API kan du bygga din egen koppling mot vårt system. Vårt API växer hela tiden. Du kommer åt saker som artiklar och priser, lagerhantering, Rapporter och statistik samt mycket mer.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!


Meny