fbpx

Försäljning online på ditt sätt

Vi har verktygen som gör det lätt att sälja på nätet – oavsett om du precis börjat tänka på webbförsäljning eller om du drivit din webbutik i flera år. Vi erbjuder allt från en komplett webbutik till plugins och integrationer som ger dig bättre kontroll över din försäljning.

MoreFlo Booking

Låt kunderna boka tid online

MoreFlo Booking är ett enkelt och smidigt bokningssystem som gör det möjligt för dina kunder kan boka dina tjänster direkt på webben. Du väljer själv om du vill ta betalt direkt vid bokningen eller i din MoreFlo Kassa. Med hjälp av en tydlig och lättarbetad kalendervy får du en tydlig överblick över din och din personals bokningar.

MoreFlo Service

Skapa ordrar i vårt servicesystem

Med vårt servicesystem som kopplas direkt till kassan får du en tydlig överblick över alla dina ärenden samtidigt som du ger kunderna ett professionellt intryck. Systemet är helt webbaserad och fungerar för alla typer av ärenden som verkstadsarbeten, arbetsorder och garantiärenden m.m. Systemet passar perfekt för t.ex. mobilreparatörer, urmakare och verkstäder.

MoreFlo Event

Sälj platsbokningar online

Med MoreFlo Event får du ett komplett system för försäljning av platser online. Du kan själv lägga upp egna event och styra hur många platser som ska finnas tillgängliga. När du lagt upp ditt event skapas en landningssida där dina kunder kan gå in för att boka och betala för sina platser.

MoreFlo Sync

Synka dina artiklar in i WooCommerce

Koppla ihop din MoreFlo kassa med din WooCommerce webbutik och synka artiklar, priser, lagersaldo med mera. Du kan plocka upp webbordrar för att ta betalt i kassan så att dina kunder kan beställa på webben och betala på plats. Du kan också välja att ha olika priser på webben och butiken, men ändå synka lagersaldo och övrig information. Ett oumbärligt plugin för dig som har en MoreFlo Kassa och en Woocommercebutik.

MoreFlo Webbshop

En egen webbshop – snabbt och lätt

I vår paketlösning får du en färdig webbshop där du direkt kan börja lägga in dina produkter, bilder och priser och börja sälja på nätet. Ta betalt med kort, Klarna och flera andra betalmetoder och låt kunderna välja vad som passar dem bäst. MoreFlo Webbshop baseras på världens största webbshopsmotor WooCommerce.

MoreFlo Take Away & Catering

Sälj för avhämtning eller utkörning

Med MoreFlo Take Away & Catering får du en färdig e-handelslösning där du kan sälja produkter för avhämtning eller utkörning. Dina kunder plockar enkelt ihop sin beställning på din webbsida, lägger till eventuella kommentarer och väljer sedan när de vill ha beställningen levererad.

Betalning vid dator

MoreFlo Checkout

Ta betalt i din WooCommerce-shop med MoreFlo Checkout

En bra webbshop kräver en smidig betalningslösning, men priserna är ofta höga. Med MoreFlo slipper du helt bindningstider och betalar endast 0,99 % i inlösenkostnad. Utbetalning sker dagligen direkt till ditt bankkonto och inga ytterligare kostnader tillkommer från din bank.

Teckna avtal för Klarna

Erbjud betalning via faktura eller delbetalning direkt i din MoreFlo Kassa eller webbshop med hjälp av Klarna.

Läs mer

Teckna avtal med Resurs Bank

Teckna ett förmånligt avtal med Resurs Bank för att komma igång med faktura, delbetalning och Swish.

Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny