fbpx
Frisörsalong
Okategoriserad

MoreFlo lanserar eget bokningssystem

I en tid då traditionella butiker får det allt svårare ökar istället försäljningen i de branscher där man erbjuder beställning och tidsbokning online. MoreFlo har lång erfarenhet av att leverera betalsystem till skönhetsbranschen, verkstäder och friskvård och det var därför ett naturligt steg i utvecklingen att nu lansera ett eget bokningssystem – MoreFlo Booking.

”Vi har arbetat intensivt med detta nu i ungefär ett år och är mycket stolta över att kunna lansera MoreFlo Booking.” säger Helena Wiktelius Rimfjäll, VD på MoreFlo, och fortsätter. ”Genom ett system som passar de flesta branscher, med många smarta funktioner och till ett mycket fördelaktigt pris tror vi att vi kan ta en stor bit av marknaden för bokningar i Norden.”

Helena förklarar vidare att många företag använder olika leverantörer för olika lösningar. Det är en kostnad för webbshopen, en annan för bokningssystemet och en tredje för kassasystemet. Det blir väldigt många fakturor och i slutändan väldigt dyrt.

”Det är viktigt för oss på MoreFlo att kunna erbjuda en helhetslösning där vi tar ansvar för hela kedjan. Oavsett om slutkunden vill genomföra sin betalning på nätet eller i kassan på frisörsalongen.”

Vad är MoreFlo Booking?

Med MoreFlo Booking kan alla som önskar hålla koll på bokade tider få ett smidigt och prisvärt system. MoreFlo Booking kan både användas som en helt fristående kalender med full integration mot MoreFlo’s övriga tjänster, men också som ett bokningssystem där kunder kan boka sin tid direkt på nätet.

MoreFlo Booking kan användas av alla branscher från bokning av klipptid hos en frisör till att boka tid för service hos den lokala bilverkstaden.

Onlinebokningen möjliggör för kunderna att när som helst boka tid via internet. Bekräftelser och påminnelse skickas sedan till kunden via e-post och SMS.

Kunder som använder MoreFlo Booking integrerat med andra tjänster från MoreFlo får ett komplett affärssystem med artikelhantering, lager och inventering, kundregister, kassasystem, webbshop och mycket mer.

Utöver MoreFlo Booking berättar Helena att MoreFlo har en rad nya produkter på gång. Bland annat en ny lösning för självscanning där kunder kan använda sin egen mobiltelefon för att scanna varor och betala i butik.

-”Man kan väl säga att vårt utvecklingsteam har att göra i höst. Därför passar vi på att rekrytera fler utvecklare som börjar nu i september. Att sitta still och vänta i tuffa tider är inte vår grej. Vi ser ljust på framtiden och vi vet att det är nu vi måste satsa för att kunna ta ny mark.” avslutar Helena.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny