fbpx
Okategoriserad

Podcasts för dig som driver eget

Ibland behöver man lite inspiration, eller bara få höra om någon annan som brottas med samma utmaningar som man själv. Andra gånger vill man bara lyssna på något mer givande än en slumpvis radiokanal och ibland behöver man svar på konkreta frågor. Då kan podcasts om företagande vara bra.

En podcast är som ett litet radioprogram som man enkelt lyssnar på i datorn eller mobilen (de flesta smartphones har idag inbyggda appar för att lyssna på podcasts).

Vi har hittat två listor om företagande som vi vill tipsa om – kanske någon av dem innehåller just din nya favoritpodd?

För dig som helst vill lyssna på svenska poddcast har Heymo sammanställt en snygg lista över ”De 10 bästa podcastsen för dig som driver eget”.

Är du mer nyfiken på engelskspråkiga (och amerikanska) poddar har Business News Daily en lista som heter 7 Best Business Podcasts for Entrepreneurs medan Forbes tipsar om 10 Business Podcasts Every Entrepreneur Should Be Tuning Into

Naturligtvis kan vi ju inte skriva ett inlägg om podcasts och företagande utan att även skicka med en länk till vår VD’s något oregelbundet uppdaterade podd: Värmlandsentreprenören. En serie poddavsnitt och bloggposter om livet som företagare.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny