fbpx
Nyheter

Triss i stora affärer med offentlig sektor för MoreFlo AB

MoreFlo har den senaste tiden vunnit inte mindre än tre större upphandlingar på betal- och kassasystem till kunderna Eskilstuna Kommun, Karlshamns Kommun och Lunds Kommun.

”Vi är förstås mycket stolta över att ha vunnit dessa affärer. Det är ett tecken på att vi har rätt produkter som är i toppklass.” säger Helena Wiktelius Rimfjäll, VD på MoreFlo, och fortsätter. ”Affärer med offentlig sektor ger också en långsiktighet som är extra välkommet i osäkra tider.”

MoreFlo:s leveranser består av flera delar, med traditionella betallösningar som kassasystem för restauranger och butiker och nya mer avancerade kontaktlösa betalsystem för äldrevård och skolor.

Till Lunds och Karlshamns kommuner ska MoreFlo också leverera webbaserade beställningssystem där ersätter tidigare manuell hantering med nya och helintegrerade lösningar för internbeställningar av t.ex. catering och representation.

”Det känns extra roligt att de stora insatser vi gjort den sista tiden i form av produktutveckling skapar nya affärer direkt”, säger Daniel Höglund Werngren som är utvecklingsansvarig och ägare till MoreFlo AB.

”Vi fortsätter att trotsa coronakrisen genom att planera för att ytterligare stärka upp vår organisation direkt efter sommaren, primärt på utvecklingsavdelningen men också på försäljningssidan. Vi måste våga för att vinna”, avslutar Helena

Produkterna MoreFlo vunnit affärer med är bland annat

MoreFlo Prepaid Value – en lösning som möjliggör ett smidigt sätt att handla för den som inte kan ha ett vanligt betalkort eller kontanter. Särskilt anpassat för t.ex. vårdhem där brukarna kan handla med ett arm- eller halsband samt för skolor där barn och ungdomar kan handla med t.ex. en nyckelring eller plastkort.

MoreFlo Cater Order – ett komplett internbeställningssystem där beställningar av sådant som representationsmat eller cateringbeställningar hanteras helt integrerat med personalkatalog, centralkök och kassasytem. Allt sammankopplat via webben.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny