fbpx
Högt & Lågt
Nyheter

Högt & Lågt väljer kassasystem från MoreFlo

Företaget Högt & Lågt erbjuder äventyrslystna personer möjligheten att utmana höjdrädslan i sina höghöjdsbanor. Företaget har under sommaren öppnat nya klätterparker i Sundsvall, Rättvik och Karlstad och resan har bara börjat. Det finns redan planer på att öppna en ny anläggning i höst och ytterligare två till våren.

”Vi är glada att vi kunnat öppna våra parker i år trots det rådande coronaläget. Vi har hela tiden försökt vara lösningsorienterade och haft en tät dialog med myndigheterna. Allt har faktiskt gått väldigt bra” säger Robin Ambell som är VD för Högt & Lågt i Sverige.

Högt & Lågt har på alla tre anläggningar valt att jobba med MoreFlo och då specifikt kassasystemet MoreFlo 220.

”Vi kollade runt bland olika leverantörer och vi fastnade för MoreFlo då vi tyckte att de hade en bra helhetslösning och dessutom en integration mot Fortnox vilket var viktigt för oss. Det var lätt att komma igång med systemet och vi har fått väldigt bra hjälp av supporten när det har behövts” säger Robin Ambell.

Robin berättar också att han uppskattar att MoreFlo är en så pass flexibel och lösningsorienterad aktör som kan växa tillsammans med Högt & Lågt i takt med att det öppnas fler klätterparker i landet. I framtiden ser han även en möjlighet i att använda bokningssystemet MoreFlo Booking för att ta emot bokningar på nätet.

Läs mer om Högt & Lågt på hogtlagt.se.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny