fbpx

Lediga tjänster

Här finner du våra lediga tjänster. Vi är alltid intresserade av höra från duktiga och entusiastiska människor så om du tror att MoreFlo är rätt plats för dig kan du gärna skicka din ansökan till jobb@moreflo.com

MoreFlo söker teknisk supportpersonal

MoreFlo levererar kassasystem och betallösningar i form av kortterminaler och söker nu en duktig supporttekniker för att förstärka vår supportavdelning. Arbetet kommer främst att bestå av att lösa kundernas ärenden över telefon, chat och mail, men även att bidra till att utveckla avdelningen.

Vi söker efter en person som tycker att det är roligt att jobba med både teknik och människor. Vi tror att rollen passar bäst för dig som:

  • Har god social förmåga och trivs med att prata i telefon.
  • Har kunskap inom grundläggande Windowskonfiguration, nätverkskunskap och stor teknisk förståelse. Detta är ett krav eftersom vi arbetar mycket med konfiguration och felsökning av såväl kassasystem som kortterminaler.
  • Har lätt för att lära dig och på egen hand utforska hur man felsöker, hittar och åtgärdar problem med såväl kassadatorer som kvittoskrivare och kortterminaler på ett snabbt och effektivt sätt.
  • Gillar att hjälpa människor och hitta lösningar på problem.
  • Kan skriva och tala korrekt svenska utan problem för att kunna hantera såväl epost, chatt samt uppdatering av manualer och instruktioner.
  • Är mycket stresstålig och klarar att hålla humöret uppe även när det är mycket.
  • Kan hålla dig uppdaterad om nyheter inom branschen och nya lösningar samt kunna kommunicera och dela erfarenheter med övriga supportavdelningen för att bygga en support i världsklass.
  • Engelska är ett krav, norska och/eller franska en stor fördel.

I rollen ingår förutom support till kunderna även andra uppgifter så som samarbete med utvecklare och testning när nya funktioner skall lanseras samt i vissa fall hjälp vid leverans av nya system.

Vi är ett Karlstadsföretag med spännande framtid och för rätt person finns många möjligheter att växa och utvecklas med rollen. Våra kunder finns över hela Sverige, och förutom kontor i Karlstad finns vi i Stockholm.

Tjänsten är i första hand ett vikariat då vår ordinarie supportchef är på mammaledighet.

Är det dig vi letar efter?

Skicka då ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du brinner för till jobb@moreflo.com. Vi anställer så snart vi hittat rätt person så vänta inte! Välkommen med din ansökan!

MoreFlo söker kassasystemsförsäljare

Brinner du för försäljning och teknik och att vara i framkant på din bransch?

Då har vi jobbet för dig!

Vi behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en driven och positiv kassasystemsförsäljare.
MoreFlo säljer kassasystem till små och medelstora företag runt om i Sverige och nu behöver vi ytterligare en person till vår säljavdelning. Du kommer att ansvara för att sälja in kassasystem och tillbehör till företag runt om i Sverige.

I rollen ingår såväl att jaga nya kunder som att förvalta befintliga kunder. Vi söker därför dig som har erfarenhet av nykundsförsäljning och som trivs med att bygga relationer och hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna. Som säljare jobbar du med både besök, telefon och chatt. Vi ser allt fler leads som kommer via chatt och mail så det är viktigt att du har vana av att arbeta med dessa verktyg och snabbt kan uttrycka dig korrekt i tal och skrift.

Vår supportavdelning hanterar de rent tekniska frågorna, men du bör ha god förståelse och intresse för teknik så att du kan lösa kundernas utmaningar.

Som person är du en snabbtänkt problemlösare med stor social kompetens. Du är förtroendeingivande och pålitlig med en god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du lever i förvissningen om att den mest framgångsrika försäljningen är inte att sälja så mycket som möjligt, utan att sälja precis det som varje kund behöver.

Du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig korrekt i både tal och skrift, kan arbeta på engelska och är en hejare på kommunikation. Vi ser gärna att du kan ytterligare något språk.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett fartfyllt och spännande arbete i en dynamisk miljö med en arbetsplats som ständigt ändras efter våra behov. Våra medarbetare är vårt varumärke och därför ställer vi höga krav på vår personal, men det innebär i sin tur att det finns mycket goda möjligheter att utvecklas och avancera. Vi är ett snabbt växande, entreprenörsdrivet företag med familjär stämning och stark gemenskap.

Om oss

Vår affärsidé är att leverera prisvärda kassasystem och betallösningar som ligger i framkant när det gäller innovation, pålitlighet och enkelt handhavande utifrån kundens behov. Vi säljer eller hyr ut del- och helhetslösningar via webb, personliga besök och telefon med full support till kunder i Europa. Våra övergripande målgrupper är mindre och medelstora företag, organisationer och offentlig sektor. Vi har utvecklats under 15 år och blivit en aktör att räkna med på kassamarknaden.

Tjänsten är placerad i Karlstad och är en tillsvidareanställning på heltid. Övernattning kan förekomma.

Är det dig vi letar efter?

Skicka då ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du brinner för till jobb@moreflo.com. Vi anställer så snart vi hittat rätt person så vänta inte! Välkommen med din ansökan!

Meny