Affärs-IT för alla

Vi utvecklar framtidens kassasystem

Om oss

På MoreFlo sätter vi kunden i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att leverera det bästa kassasystemet med den bästa servicen.

Varje kund är unik och behovet av kassalösning kan skilja sig åt, men oavsett om ditt behov är för en större kedja eller en liten butik, mobil lösning eller ett kraftfullt stationärt kassasystem, hjälper vi till att hitta det bästa och mest prisvärda.

MoreFlos grundare har mycket lång erfarenhet av butiksdataprodukter och kassasystem och var en av de första att fullt ut satsa på produkter som kassadatorer, kvittoskrivare, streckkodsläsare, kassalådor och mycket mer.

Sedan 13 år har vi utvecklat vårt egna kassasystem MoreFlo (tidigare ISUPOS) och kan nu erbjuda helhetslösningar för alla som söker efter ett bra och effektivt system. Vi erbjuder även uthyrning av kassautrustning och levererar löpande betallösningar till många stora idrottsarrangemang, festivaler och marknader.

Under 2017 bytte vi namn från AffärsIT i Skandinavien AB till MoreFlo AB. I samma veva fick även vårt kassasystem ISUPOS samma namn – MoreFlo. Idag är vi en av de ledande leverantörerna i Norden och vi levererar  till såväl stora som små företag samt till offentlig sektor.

Vi lägger stor vikt vid teknisk utveckling och ser alltid till att vara en av de som driver marknaden framåt. Under åren har vi flera gånger varit den som först lanserat de moderna lösningar som i senare tid blivit allmänt vedertagna.

Vi har våra kontor i Karlstad och Stockholm och säljer över hela Europa. Tack vare samarbete med flera välkända och pålitliga leverantörer, såsom Star, Epson, iZettle, Bambora, Microsoft, Miura, Payworks, Honeywell, Mastercard och många fler kan vi lova dig god kvalitet till bra priser. Vi hjälper dig gärna att hitta vad du söker och du når oss lätt på 08-613 70 20 eller info@moreflo.com.

Välkommen till oss!

Vi som jobbar på MoreFlo.