fbpx

MoreFlo Bokföringsunderlag

Med MoreFlo Bokföringsunderlag får du all hjälp du behöver för att hantera din bokföring. Du får en tydlig översikt över alla dina dagsavslut och kan se i detalj hur konteringen ser ut.

MoreFlo Bokföringsunderlag

Hantera dagsavslut direkt på webben

Med MoreFlo Bokföringsunderlag får du alla verktyg du behöver för att hantera din bokföring. Här hanterar du dagsavsluten från din kassa direkt i det webbaserade backoffice-systemet MoreFlo Apps. Du får du en tydlig översikt över alla dina dagsavslut och kan se hur konteringen ser ut i klartext. Du har även möjlighet att exportera ut flera dagsavslut och slå samman flera dagar till en SIE-fil. Under åren 2021 utökas denna funktionalitet så att även all webbförsäljning som genomförs via MoreFlo:s tjänster och ingår i bokföringsunderlaget.

Integration

Integrera med externa system

MoreFlo integrerar redan fullt ut med Visma och Fortnox och via MoreFlo Bokföringsunderlag kan du se i klartext vad som skickas till dessa system. Om du nöjer dig med manuell hantering kan du skapa en SIE-fil som du sedan importerar i ditt system. SIE-formatet är en standard för att flytta ekonomisk information mellan olika system. Om du har du ett annat system kan MoreFlo Bokföringsunderlag användas för att skapa en egen integration eftersom all data i bokföringsunderlaget finns nåbart via vårt API. Vi utökar ständigt med nya integrationer, hör gärna av dig till oss för att se om vi har en integration mot ditt system.

Rekommenderade integrationer

Vi har färdiga integrationer mot affärssystem som Visma och Fortnox. Synkronisera dina artiklar mellan MoreFlo och ditt affärssystem och håll lagersaldo och priser uppdaterade mellan systemen.

Synkronisera dina försäljningar mot Visma. Vi har integrationer mot Visma Administration, Visma eEkonomi och Visma RoR.

Läs mer

Med vår integration mot Fortnox får du stöd att överföra dagsavslut och synkronisera artiklar och kunder direkt mellan systemen.

Läs mer

Har du allmänna frågor om bokföring?

Vi på MoreFlo kan inte svara på allmänna frågor angående redovisning och bokföring eftersom det ligger utanför vårt kompetensområde. Om du har frågor som inte rör våra produkter specifikt så rekommenderar vi dig att kontakta din redovisningskonsult.

MoreFlo API

Tillgängligt via vårt API

För dig med egna utvecklingsresurser så finns även ett komplett API för MoreFlo Bokföringsunderlag. Med MoreFlo API kan du själv skapa en integration till just ditt redovisningssystem och automatiskt läsa ut bokföringsdata direkt från MoreFlo. För att få tillgång till MoreFlo API behöver du en API-licens.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur MoreFlo Bokföringsunderlag skulle kunna funka för din verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny