fbpx

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Ett kassasystem anpassat helt
efter dina behov

Vi har delat in MoreFlo Apps i tre kategorier – baspaketet som följer med din kassa, extrapaketet för dig som vill ha lite fler funktioner och tilläggstjänsterna som du köper en och en. Det sistnämnda innehåller även integrationer som hjälper dig att koppla ihop kassan med andra system. MoreFlo Apps är helt webbaserat vilket gör att du kommer åt systemet var du än befinner dig. En smart funktion när du är bortrest och ändå vill hålla koll på vad som händer.

Ingår i kassalicensen

MoreFlo Apps Bas

MoreFlo Apps är baspaketet som ingår i priset för kassalicensen. Med MoreFlo Apps får du tillgång till enkel artikelhantering och försäljningsstatistik.
Artiklar och priser
Uppdatera och skapa nya artiklar genom webben och synka sedan priser och artikelinformation med kassorna. För att ytterligare underlätta arbetet ingår import och export av artikelfiler via Excel. Även utskrifter av artikeletiketter kan göras.

Vid mycket stora artikelregister tillkommer en extrakostnad. Kontakta oss för offert.
Dashboard
En snygg överblick över försäljningen per dag och månad så att du alltid kan hålla koll på dina försäljningsssiffror.
199 kr/mån

MoreFlo Apps Extra

MoreFlo Apps Extra innehåller ytterligare funktioner som underlättar ditt dagliga arbete. Paketet gäller för upp till 1000 artiklar respektive 1000 kunder.
Rapporter och statistik
Allt från enkla försäljningsrapporter och 10-i-topplistor till mer avancerade underlag som när på dygnet en viss produkt säljer bäst. Med MoreFlo Live! syns uppdateringar direkt i realtid.
Lager och inventering
Underlätta hanteringen av flera – hela eller delar av – olika lager genom ett komplett lagersystem som sköts direkt på webben. Kopplas till en eller flera kassor och har funktioner för in- och utleveranser, plocklistor samt beställningspunkter med inköpsförslag och inventering. Lagren kan enkelt flyttas mellan olika enheter. Stöd finns för centrallager.
Kampanjer
Vill du skapa kampanjer för ökad försäljning? Med vårt välutbyggda system kan du fixa alla möjliga typer av erbjudanden, som ”3 för 2”, ”ta 5 betala 100 kronor”, nedsatt pris och extrapris under en särskild datumperiod.
Live
Med Live! får du ögonblickig försäljningsstatistik och kan se exakt hur du säljer just nu. Har du flera kassor kan du enkelt se var du säljer mest och skicka resurser dit – mycket smidigt vid t.ex. event och festivaler.
Organisation
Med Organisation kan du skapa din egen organisationsstruktur för optimal hantering av flera kassor, försäljnings- och lagerställen. Perfekt för både små och stora verksamheter eller verksamheter som jobbar med franschise.
Kundregister och presentkort
Sälj digitala presentkort och ha full kontroll över giltighetstid, kvarvarande värde och bokföringsinformation. Presentkortsinformationen finns tillgängligt direkt i kassan och på webben vilket ger en oerhört smidig och snabb hantering.

Vid mycket stora kundregister eller antal kundkort tillkommer en extrakostnad. Kontakta oss för offert.
Värdekort och debitkort
Med värdekort kan kunderna använda ett förladdad kort för att betala, och ett debitkort kan användas för kunder som skall handla på faktura eller kredit. Två mycket användara lösningar för lunchrestauranger, personalmatsalar eller liknande.
Kundklubb
Ta hand om dina kunder med en kundklubb. Registrera kunden direkt i kassan och koppla klubbkort, skicka ut erbjudanden, lagra försäljningsstatistik per kund och mycket mer.
Etiketter
Skriv ut egna, snygga etiketter och märk dina varor. Du kan skriva ut pris- och hyllkantsetiketter med artikelnummer, benämning, pris och streckkod. Ett lätt sätt att snabba upp kassaarbetet.
Inköpsorder
Skapa inköpsorder eller beställningar till dina leverantörer baserat på till exempel beställningspunkter eller minimilagervärde. Inköpsordern kan sedan användas vid inleverans vid lager.
Se pris per tillägg

MoreFlo Apps Tilläggstjänster

I MoreFlo Apps Tilläggstjänster väljer du själv vad du vill addera till ditt befintliga paket. Nya integrationer utvecklas hela tiden, om det är något du saknar kan du höra av dig till oss så att vi kan kika på det. Kostnader i form av avtal etc med respektive samarbetspartner kan tillkomma. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tjänster

Order och faktura 99 kr/mån
Att skapa ordrar och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben. Vid hanteringen kan du med MoreFlo Apps använda inbyggda kundregister, plocka upp och ta betalt för ordrar i kassan, samla flera ordrar i en samlingsfaktura (perfekt för bagerier, lunchrestauranger eller andra som säljer till samma kund varje dag) samt sköta kundreskontran med inbetalningar och påminnelser. Inget annat faktureringssystem behövs. Priset gäller per lager/butik.
Leverantör 99 kr/mån
Ge dina leverantörer möjligheten att se lagersaldo för en utvald del av sortimentet och låt dem sedan sköta lagerpåfyllnad och produktmix.
Servicesystem 199 kr/mån
Med vårt välutbygda servicesystem som kopplas direkt till kassan får du bra kontroll över alla ärenden samtidigt som du ger kunderna ett professionellt intryck. Det fungerar för alla typer av ärenden, så som verkstadsarbeten, arbetsorder, garantiärenden med mera och har tydliga dokument för inlämningskvitton samt SMS-utskick till kunder. En serviceorder kan enkelt plockas upp i kassan för betalning eller överföras till fakturering. Priset gäller för upp till 1000 ärenden/år.
Tid 99 kr/mån
Hantera personalliggare och tidrapportering direkt i kassan. För vissa verksamheter är det ett krav på personalliggare. Gör det enkelt genom att ha den direkt i kassan. Priset gäller per lager/butik.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny