fbpx

Från 40 kr/dag

MoreFlo SCO300

Kassasystem för självbetjäning

Stäng

Köp kassapaketet nu

Kassapaket Moreflo SCO300

Komplett självbetjäningsterminal med touchskärm

Placera ut en självbetjäningsterminal i butiken och låt kunderna genomföra köpet på egen hand direkt i terminalen. I vår produkt MoreFlo SCO300 får du en komplett självbetjäningsterminal innehållande både terminal och kassalicens.

MoreFlo SCO300 har en stor skarp touchskärm i stående läge. Alla delar av terminalen är helt integrerade med kassadator och kvittoskrivare som är inbyggda i golvstativet. I paketet följer även kortterminalen VX820 tillsammans med en hållare för montering på själva självbetjäningsterminalen.

I kassapaketet ingår MoreFlo Kassa för Windows som är ett lättskött program som innehåller ett förenklat självbetjäningsläge där dina kunder snabbt och effektivt kan registrerar sitt köp med hjälp av tydliga snabbknappar. Du sköter alla administration av artiklar, priser och bilder från det webbaserade backoffice-systemet MoreFlo Apps. Det finns även möjlighet att köpa till en 2D-scanner eller NFC-läsare för att scanna in varor direkt i terminalen.

Vi rekommenderar att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl), då mobilnätet ibland inte räcker till för kortterminaler och molnbaserade kontrollenheter.

OBS! Hårdvaran som ingår i MoreFlo SCO300 kan variera. Bilden ovan är endast ett exempel.

Prova Fortnox gratis i 3 månader!

Just nu får du prova Fortnox gratis i 3 månader. Kontakta oss på sales@moreflo.com så hjälper vi dig igång.

1499 kr/mån

Komplett hyrpaket i 36 månader

34 999 kr +
449 kr/mån

För att köpa loss paketet

Kemikalieskatt kan tillkomma.


Självbetjäning med stor touchskärm
Inbyggd kvittoskrivare och WiFi
Enkel att använda

Möjlighet för kortidshyra eller köp av hela system. Kontakta oss på 08-613 70 20 eller info@moreflo.com

Detta ingår i paketet

MoreFlo Kassa

Modernt kassaprogram med alla vanliga funktioner, försäljningsstatistik med mera. Läs mer

Kortterminal

En snygg och driftsäker kortterminal som är direkt integrerad med kassasystemet. Läs mer

Support

Fri support via mail och telefon på vardagar. Se våra supportsidor för öppettider och joursupport.

Läs mer

Fler funktioner med MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. MoreFlo Apps finns i baspaketet som följer med din kassa, extrapaketet för dig som vill ha fler funktioner och tilläggstjänsterna som du köper en och en.

MoreFlo Apps Bas

Ingår i kassalicensen

MoreFlo Apps Tilläggstjänster

Se pris per tillägg

Tjänster

Order och faktura 99 kr/mån
Att skapa ordrar och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben. Vid hanteringen kan du med MoreFlo Apps använda inbyggda kundregister, plocka upp och ta betalt för ordrar i kassan, samla flera ordrar i en samlingsfaktura (perfekt för bagerier, lunchrestauranger eller andra som säljer till samma kund varje dag) samt sköta kundreskontran med inbetalningar och påminnelser. Inget annat faktureringssystem behövs. Priset gäller per lager/butik.
Leverantör 99 kr/mån
Ge dina leverantörer möjligheten att se lagersaldo för en utvald del av sortimentet och låt dem sedan sköta lagerpåfyllnad och produktmix.
Servicesystem 199 kr/mån
Med vårt välutbygda servicesystem som kopplas direkt till kassan får du bra kontroll över alla ärenden samtidigt som du ger kunderna ett professionellt intryck. Det fungerar för alla typer av ärenden, så som verkstadsarbeten, arbetsorder, garantiärenden med mera och har tydliga dokument för inlämningskvitton samt SMS-utskick till kunder. En serviceorder kan enkelt plockas upp i kassan för betalning eller överföras till fakturering. Priset gäller för upp till 1000 ärenden/år.
Tid 99 kr/mån
Hantera personalliggare och tidrapportering direkt i kassan. För vissa verksamheter är det ett krav på personalliggare. Gör det enkelt genom att ha den direkt i kassan. Priset gäller per lager/butik.
Kvinna mobiltelefon butik

Branschlösningar

Vi har kassapaketen som passar
perfekt för din bransch

MoreFlo kassasystem passar för de flesta branscher och här kan du läsa mer om hur vi kan förbättra försäljningen och arbetet i just din bransch. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Vi hjälper dig

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt kassasystem.

Hans Ebenman

Försäljning

Rasmus Ingdahl

Försäljning
Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny