fbpx
MoreFlo 211

Från 19 kr/dag

MoreFlo 211

En smidig kassalösning med kortbetalning

Stäng

Köp kassapaketet nu

Nollställ

Kassapaket MoreFlo 211

Litet, smart och smidigt kassasystem

MoreFlo 211 Kassapaket är både ett fullstort kassasystem och ett smart paket. Allt ingår i paketet – kortterminal, kassadator, kvittoskrivare, kontrollenhet och MoreFlo kassaprogram.

Ingen stor startinvestering behövs tack vare att allt är inkluderat i månadskostnaden. Du vet vad du betalar och slipper obehagliga överraskningar eller oväntade avgifter, samtidigt som du får ett mycket fördelaktigt totalpris.

Kassasystemet MoreFlo 211 har gott om smarta funktioner som gör att kassan blir ditt bästa hjälpmedel. Det går snabbt att komma igång och du kan starta försäljningen på fem minuter. Minimalt med sladdar och flera bra fästmöjligheter ger en ren kassadisk och skapar ett proffsigt utseende. Surfplattan som ingår är en pålitlig Windows dator och kan även användas för andra saker.

MoreFlo 211 har en molnbaserad kontrollenhet som är godkänd av Skatteverket och kräver därför en uppkoppling till internet. Som regel rekommenderar vi att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl) om det är möjligt.

Kortterminal och inlösenavtal ingår, och korttransaktionsavgiften är 0,99% redan från första kronan. Du behöver alltså inget separat avtal med din bank och pengarna kommer direkt in på ditt bankkonto, vanligtvis redan dagen efter.

Kassapaketet innehåller en stationär kvittoskrivare och kortterminal i ett robust och tåligt format. Kassasystemen har en molnbaserat kontrollenhet godkänd av Skatteverket och kräver en internetanslutning för att fungera. Det fungerar som regel bra oavsett internetuppkoppling men vår rekommendation är att köra fast internetanslutning till kassasystemet.

Prova Fortnox gratis i 3 månader!

Just nu får du prova Fortnox gratis i 3 månader. Kontakta oss på sales@moreflo.com så hjälper vi dig igång.

699 kr/mån

Komplett hyrpaket i 36 månader

fr 9999 kr +
449 kr/mån

För att köpa loss paketet

Kemikalieskatt kan tillkomma.


Smidigt och flexibelt
Kortterminal ingår i priset
0,99% i korttransaktionsavgift

Möjlighet för kortidshyra eller köp av hela system. Kontakta oss på 08-613 70 20 eller info@moreflo.com

Detta ingår i paketet

Microsoft Surface dator

Microsoft Surface Go dator och surfplatta.

Molnbaserad kontrollenhet

Molnbaserad kontrollenhet där all data lagras i molnet.

MoreFlo Kassa

Modernt kassaprogram med alla vanliga funktioner, försäljningsstatistik med mera.

Kvittoskrivare LAN

Modern, snabb och pålitlig kvittoskrivare som anslutas till routern med ethernet-kabel.

Läs mer

Kortterminal

En snygg och driftsäker kortterminal som är direkt integrerad med kassasystemet.

Läs mer

Support

Fri support via mail och telefon på vardagar. Se våra supportsidor för öppettider och joursupport.

Läs mer

Fler funktioner med MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. MoreFlo Apps finns i baspaketet som följer med din kassa, extrapaketet för dig som vill ha fler funktioner och tilläggstjänsterna som du köper en och en.

MoreFlo Apps Bas

Ingår i kassalicensen

MoreFlo Apps Tilläggstjänster

Se pris per tillägg

Tjänster

Order och faktura 99 kr/mån
Att skapa ordrar och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben. Vid hanteringen kan du med MoreFlo Apps använda inbyggda kundregister, plocka upp och ta betalt för ordrar i kassan, samla flera ordrar i en samlingsfaktura (perfekt för bagerier, lunchrestauranger eller andra som säljer till samma kund varje dag) samt sköta kundreskontran med inbetalningar och påminnelser. Inget annat faktureringssystem behövs. Priset gäller per lager/butik.
Leverantör 99 kr/mån
Ge dina leverantörer möjligheten att se lagersaldo för en utvald del av sortimentet och låt dem sedan sköta lagerpåfyllnad och produktmix.
Servicesystem 199 kr/mån
Med vårt välutbygda servicesystem som kopplas direkt till kassan får du bra kontroll över alla ärenden samtidigt som du ger kunderna ett professionellt intryck. Det fungerar för alla typer av ärenden, så som verkstadsarbeten, arbetsorder, garantiärenden med mera och har tydliga dokument för inlämningskvitton samt SMS-utskick till kunder. En serviceorder kan enkelt plockas upp i kassan för betalning eller överföras till fakturering. Priset gäller för upp till 1000 ärenden/år.
Tid 99 kr/mån
Hantera personalliggare och tidrapportering direkt i kassan. För vissa verksamheter är det ett krav på personalliggare. Gör det enkelt genom att ha den direkt i kassan. Priset gäller per lager/butik.
Kvinna mobiltelefon butik

Branschlösningar

Vi har kassapaketen som passar
perfekt för din bransch

MoreFlo kassasystem passar för de flesta branscher och här kan du läsa mer om hur vi kan förbättra försäljningen och arbetet i just din bransch. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Vi hjälper dig

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt kassasystem.

Hans Ebenman

Försäljning

Rasmus Ingdahl

Försäljning
Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny