fbpx
Information

Fem anledningar att starta en pop-up store

Pop-up butiker är en bra lösning i många fall, både för nya och etablerade verksamheter. Här är fem bra anledningar att starta en pop-up butik:

1. Du har varor som är säsongsbaserade

Julgransförsäljning är ju den ultimata pop-up shoppen, även om vi sällan kallar det så. Kanske har du något i ditt sortiment som är extra säsongsbaserat som du kan bryta ut och sälja i ett eget försäljningsställe under en kortare tid. Julgrupper, badshorts, utemöbler, skolstartsprodukter, nyårsdekorationer eller skidunderställ – möjligheterna är många
PS. Våra kassor integreras lätt med andra system så att försäljningen från en pop-up shop kan då rakt in i ekonomiprogrammet. Enkelt och smidigt, och mindre jobb för dig.

 

2. Du vill lansera en produkt.

När man väl kommit på en smart produkt behöver man testa den mot marknaden. En pop-up butik är ett snabbt sätt att se vad kunderna tycker, innan man bundit upp sig med återförsäljare och stora leveranser. En väl placerad pop-up store kan vara ett smart sätt att nå ut med en ny produkt.
PS. Våra kassor går snabbt att ställa upp och du behöver inga förkunskaper. Du fokuserar på din produkt så fixar vi kassan.

 

3. Du vill nå en specifik målgrupp.

Ibland vill man nå en alldeles specifik målgrupp – inköpare, influencers eller människor med ett speciellt intresse. En pop-up shop i samband med en mässa, tävling eller event kan vara det bästa sättet att nå inredningsbloggare, seglingsfantaster eller hundägare.
PS. Våra kassor är vana vid olika miljöer, och funkar även där du behöver vara helt mobil.

 

4. Du vill testa en ny plats

Butikslokaler är ofta dyra och kräver långa kontrakt. Genom att hyra bara en yta för en pop-up store kan du testa en ny plats och direkt se om du kommer att nå rätt kunder och få den försäljning du önskar. En bra chans att under en period sälja i den där nyöppnade gallerian, på flygplatsen eller någon annan location som i vanliga fall ligger över budget. Eller varför inte testa ett nytt land?
PS.Våra kassor fungerar både i Sverige och utomlands. Det gör det enkelt för dig.

 

5. Du behöver expandera – fort!

Vissa produkter behöver säljas direkt. Våren och sommarens stora hype i form av Fidget Spinners är typexempel på produkter som behöver säljas direkt. En pop-up shop med rykande trendiga produkter är ett sätt att snabbt tjäna pengar under en kort period.
PS. Våra hyrkassor levereras kompletta så att du kommer igång direkt. När du är färdig lämnar du tillbaka dem, och slipper binda upp dig under en lång tid.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny