fbpx

MoreFlo 10 Kortterminal

1 299 kr exkl. moms

En av marknadens smidigaste kortterminaler! Ansluts trådlöst eller med kabel.

Nollställ
Artikelnr: ISUCARD10r Kategori:

Beskrivning

Kortterminalern MoreFlo Card10 är en av marknadens smidigste terminaler tack vare sin storlek och sin enkelhet. Terminalen kan användas för att ta kortbetalning till MoreFlo iOS och kan alltså enkelt anslutas till iPad, men fungerar även till MoreFlo Kassa för Windows.

Kortterminalen är batteridriven och ansluts trådlöst via bluetooth. Du skickar beloppet direkt från kassan till terminalen och tar emot en blixtsnabb kortbetalning där kunden själv anger sin pinkod och godkänner beloppet. I och med att terminalen är trådlös kan den också tas med dit kunden befinner sig, vilket är mycket praktiskt för dig som jobbar i en mer mobil miljö. Terminalen har stöd för kontaktlösa kort (NFC), chip & pin samt magnetremsa. Tillbehör finns i form av bordsstativ, laddstation och halsbandshållare.

Denna produkt fungerar både för MoreFlo iOS och MoreFlo Windows. Till Windows rekommenderar vi dock kabelanslutning. Prata gärna med oss innan du beställer för att vara säker på att du får den kortterminal som passar bäst för ditt system och dina behov.

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

MoreFlo

Anslutningsteknik

Bluetooth, WiFi&USB

Farg

Svart

Avtal

Köp, Hyra

Bindningstid

Utan bindningstid, 36 mån bindningstid

Passar till

MoreFlo

Meny