fbpx

Kassasystem MoreFlo 211

699 kr9 999 kr exkl. moms

Ett kassasystem baserat på en Microsoft Surface Go dator med smidig kortterminal.

Nollställ

Beskrivning

Detta smidiga kassaregister har gott om smarta funktioner och du kommer snabbt igång. Datorn som ingår kan användas både som en surfplatta eller som en klassisk laptop och har hög kvalitet.  Detta är ett perfekt val för dig som funderat på iZettle, SumUp eller liknande lösning, eller för dig som vill ha ett stilrent med kraftfullt kassaregister till din verksamhet. MoreFlo kassapaket 211 finns både att köpa och hyra.

Kassapaketet innehåller en stationär kvittoskrivare och kortterminal i ett robust och tåligt format. Kassasystemen har en molnbaserat kontrollenhet godkänd av Skatteverket och kräver en internetanslutning för att fungera. Det fungerar som regel bra oavsett internetuppkoppling men vår rekommendation är att köra fast internetanslutning till kassasystemet.

I paketet ingår kassaprogram, en Microsoft Surface dator med inbyggt ställ, en molnbaserad kontrollenhet, en kvittoskrivare och en kortterminal. Ytterligare funktioner och tillbehör finns som tillval. Vid köp (ej hyra) av kassapaketet tillkommer månadskostnad för programlicens.

Mer information

Vikt 12 kg
Tillverkare

MoreFlo

Avtal

Köp, Hyra 36 månader

Du gillar kanske också…

Meny