fbpx

Kassasystem MoreFlo 100

Från 699 kr exkl. moms

Kassasystem för iPad som gör dig helt mobil. Kortterminal ingår i paketet.

Nollställ

Beskrivning

MoreFlo100 är kassasystemet för dig som vill använda en iPad som kassaregister. Paketet innehåller allt du behöver för att komma igång och få ett komplett kassaregister – en smart kortterminal för iPad med stöd för kontaktlös betalning, en snabb kvittoskrivare, kassalåda och kontrollenhet för Skatteverket. Support ingår i priset.

iPad ingår inte i grundpaketet, men finns som tillval. Du kan välja mellan att köpa eller hyra ditt kassaregister, beroende på vad som passar dig bäst. Om du väljer att köpa loss paketet tillkommer en månadskostnad månadskostnad för programlicens som annars är inkluderad i hyran.

Att använda iPad som kassaregister har många fördelar. Du får ett snyggt kassasystem som det går snabbt att komma igång med och som fungerar lika bra på en butiksdisk som ute på en marknad eller festival. Du kan själv välja om du bara vill ha kortbetalning eller ett helt kassasystem.

Bland funktionerna i kassasystemet hittar du bland annat möjligheter att ta betalt med kort, Swish, kontanter och Klarna, snabbknappar med bilder, parkering av kvitton, möjlighet att skicka kvitto via e-post eller skriva ut, säljstatistik, möjlighet att välja språk (Sv, No, En, Fr) och valuta (SEK, NOK, EUR, USD), försäljningsrapporter och mycket mer. Nya funktioner lanseras kontinuerligt så att du alltid har en uppdaterad kassa.

Vi rekommenderar att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl), då mobilnätet ibland inte räcker till för kortterminaler och molnbaserade kontrollenheter.

Läs mer om MoreFlo 100 Kassapaket

 

Mer information

Vikt 12 kg
Tillverkare

MoreFlo

Farg

Svart, Vit

Avtal

Köp (licenskostnad tillkommer), Hyra 36 månader

Du gillar kanske också…

Meny