fbpx

Streckkodsläsare för inventering och försäljning att hyra

599 kr1 999 kr exkl. moms

Mycket smart trådlös streckkodsläsare som kan läsa in en batch av streckkoder och sedan anslutas till dator.

Nollställ
Artikelnr: CS3070-SR100_h_r Kategori:

Beskrivning

Zebra CS3070-SR10007WW streckkodsläsare är en mycket smart handhållen scanner för streckkoder som fungerar både som trådlös via Blåtand eller vara USB-ansluten.

Scannar endera direkt eller i sk batchmode. Batchmode innebär att man kan scanna flera artiklar efter varandra utan att ha läsaren ansluten (vilket är mycket användbart vi inventering) och först därefter ansluta till dator via bluetooth eller USB.

CS3070 är en modern streckkodsläsare från välkända Zebra (som ägs av Motorola) som är anpassad för nya arbetssätt och för att förenkla arbetet både vid kassan och vid lagerhantering och inventering. Vid inventering kan du enkelt scanna ett stort antal artiklar som finns på hyllorna för att därefter ladda in det i datorn och stämma av med lagersaldo. Streckkodsscannern passar också utmärkt för den som jobbar med uthyrning där artiklar scannas innan de lämnas ut.

Streckkodsläsaren har stöd för MoreFlo Apps Inventering vilket gör att inventeringen går snabbare och smidigare. Scanna streckkoden på alla dina varor och synka därefter streckkodsläsaren med datorn så läses informationen in till MoreFlo Apps. Enkelt och smidigt med mindre risk för fel!

Mer information

Passar till:

, , , ,

Tid

Korttidshyra/Månad, Kortidshyra/Vecka

Meny