fbpx

Kassasystem MoreFlo 211

599 kr11 999 kr exkl. moms

Ett mobilt kassasystem baserat på en Microsoft Surface Go dator med smidig kortterminal.

Nollställ

Beskrivning

Detta smidiga kassaregister har gott om smarta funktioner och du kommer snabbt igång. Datorn som ingår kan användas både som en surfplatta eller som en klassisk laptop och har hög kvalitet.  Detta är ett perfekt val för dig som funderat på iZettle, SumUp eller liknande lösning, eller för dig som vill ha ett stilrent med kraftfullt kassaregister till din verksamhet. Välj en mobil skrivare om du önskar köra systemet helt mobilt.

MoreFlo kassapaket 211 finns både att köpa och hyra samt i olika utföranden, så att du själv kan välja den variant som passar dig bäst.

MoreFlo 211 finns i tre olika utföranden:

MoreFlo 211: Det trådlösa kassapaketet. 
Kassapaketet innehåller en surfplatta med stöd för WiFi och skrivare och kortterminal som ansluts med blåtand. Det här är ett perfekt paket för dig som vill ha en liten och smidig kassa på din disk. Begränsat med kablar gör det lätt att placera kassan där du vill ha den, samtidigt som den är lätt att jobba med.

MoreFlo 212: Det mobila kassapaketet.
Kassapaketet innehåller samma blåtandsanslutna skrivare och kortterminal som 211, men har en surfplatta som har inbyggd plats för SIM-kort så att du kan köra internet direkt i datorn. En bra lösning för dig som står på en marknad, uteservering eller kanske i ett café där WiFi saknas.

MoreFlo 213: Det stationära kassapaketet.
Kassapaketet innehåller en stationär kvittoskrivare och kortterminal, vilket gör det till ett bra val för dig som föredrar att inte använda trådlöst. Skrivare och kortterminal är något större, men i gengäld något mer tåliga. Denna surfplatta har inte stöd för 4G, utan endast WiFi.

Kassasystemen har en molnbaserat kontrollenhet godkänd av Skatteverket och kräver en internetanslutning för att fungera. Det fungerar som regel bra oavsett internetuppkoppling men vår rekommendation är att köra fast internetanslutning till kassasystemet.

I paketet ingår kassaprogram, en Microsoft Surface dator med inbyggt ställ, en molnbaserad kontrollenhet, en kvittoskrivare och en kortterminal. Ytterligare funktioner och tillbehör finns som tillval. Vid köp (ej hyra) av kassapaketet tillkommer månadskostnad för programlicens.

Läs mer om MoreFlo 211 Kassapaket

Mer information

Vikt 12 kg
Tillverkare

MoreFlo

Avtal

Köp, Hyra

Paket

1: Det trådlösa kassapaketet, 2: Det mobila kassapaketet, 3: Det stationära kassapaketet

Bindningstid

,

Du gillar kanske också…

Meny