fbpx

Kassasystem för verkstad
och serviceställen

Hantera serviceorders direkt i kassan med
hjälp av det inbyggda servicesystemet.

Kombinationen av att sälja både verkstadstjänster, produkter och reservdelar är en av våra stora styrkor. Vi på MoreFlo har många kunder inom service och verkstad och har därför anpassat vårt systemet för att klara av hundratusentals artiklar.

Enkelt och lättarbetat

MoreFlo har utvecklats för att det ska vara så enkelt som möjligt att använda. Vem som helst klarar av ett MoreFlo kassasystem

Blixtsnabba affärer

Försäljningen går blixtsnabbt och med integrerad kortterminal krävs det minimalt med knapptryck för att göra slutföra ett köp.

MoreFlo är ett skalbart kassasystem

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med kort, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Kassa

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med blixtsnabb kortbetalning, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Låter det intressant?

Kontakta oss så hjälper vid att hitta en passande lösning för ditt företag.

Rekommenderade tillägg

Servicesystem

Vårt servicesystem funkar för olika typer av ärenden, som verkstadsarbeten, arbetsorder, tydliga dokument för inlämningskvitton samt SMS-utskick till kunder.

Integrationer

MoreFlo kan integreras med många andra system. Vi har bl a färdiga lösningar för bland annat Visma och Fortnox.

Order & faktura

Att skapa order och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben.

Kundklubb

Få ett kundregister och registrera den enskilde kundens köp. Stöd för flera typer av kundkort, skicka enkelt SMS till kunderna.

Rekommenderade kassapaket

Från 23 kr/dag

Mycket snabb och kraftfull dator
Smuts- och fukttålig kassa
Snabb kortterminal ingår

Från 29 kr/dag

Touchscreen som tål väta
Inbyggd kvittoskrivare och kunddisplay
Integrerad kortterminal

Från 31 kr/dag

Högblank design
Kraftfull och tyst dator
Smidig kortbetalning
Kontakta oss så berättar vi mer!


Meny