fbpx

Kassasystem för urmakare
och klockaffärer

En skräddarsydd kassalösning för urmakare sparar
din tid och gör din vardag lättare.

Ett perfekt kassasystem för urmakare och klockaffärer. Här hittar du många smart funktioner som underlättar arbetet och sparar tid. Hantera rist-nummer, serviceärenden och försäkringsersättning direkt i kassan, ta betalt med handpenning och mycket mer. Att kassasystemet dessutom går att få i snygg design gör ju inte saken sämre!

Enkelt och lättarbetat

MoreFlo har utvecklats för att det ska vara så enkelt som möjligt att använda. Vem som helst klarar av ett MoreFlo kassasystem

Blixtsnabba affärer

Försäljningen går blixtsnabbt och med integrerad kortterminal krävs det minimalt med knapptryck för att göra slutföra ett köp.

MoreFlo är ett skalbart kassasystem

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med kort, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Kassa

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med blixtsnabb kortbetalning, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Låter det intressant?

Kontakta oss så hjälper vid att hitta en passande lösning för ditt företag.

Rekommenderade tillägg

Order & faktura

Att skapa order och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben.

Servicesystem

För att få en bra kontroll över alla ärenden och ge kunderna ett professionellt intryck, kan du skaffa vårt välutbyggda servicesystem.

Leverantör

Ge dina leverantörer möjligheten att se lagersaldo för en utvald del av sortimentet och låt dem sedan sköta lagerpåfyllnad och produktmix.

Artiklar & priser

Att uppdatera och skapa nya artiklar är enkelt då arbetet kan skötas på webben.

Rekommenderade kassapaket

Från 23 kr/dag

Mycket snabb och kraftfull dator
Smuts- och fukttålig kassa
Snabb kortterminal ingår

Från 29 kr/dag

Touchscreen som tål väta
Inbyggd kvittoskrivare och kunddisplay
Integrerad kortterminal

Från 31 kr/dag

Högblank design
Kraftfull och tyst dator
Smidig kortbetalning
Kontakta oss så berättar vi mer!Meny