fbpx

Kassasystem för skönhetssalongen

Dela kassa mellan företagen och integrera egna bokningssystem.

Redan för 15 år sedan hade MoreFlo en stark inriktning mot skönhetsbranschen. Vi var bland de första att erbjuda digitala bokningssystem, personalliggare och kassasystem där flera företag kunde dela på en kassa. Vi har snygga kassalösning som passar perfekt in i skönhetssalongen.

Flera företag på en kassa

Dela på kostnaden och få många smarta funktioner. Artiklar kan både vara gemensamma samt företagsspecifika och det går att styra vilket företag som en artikel hör till. Bokföringen är alltid separat för respektive företag.

Dela på en kortterminal

Det är inte längre nödvändigt att varje företag ska ha en egen kortterminal. Dela på en kortterminal mellan flera företag och låt pengarna hamna hos den som sålt varan. Vi hjälper till mer allt det administrativa kring kortbetalningen.

Integrerat bokningssystem

Sköt era bokningar, synkronisera till egen kalender (t.ex. i mobilen), skapa arbetsschema och låt kunderna boka själva. Vi vet vad som behövs för att er verksamhet ska flyta smidigt. Om ni vill kan ni även låta kunderna betala direkt vid bokningstillfället.

MoreFlo är ett skalbart kassasystem

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med kort, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Kassa

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med blixtsnabb kortbetalning, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Låter det intressant?

Kontakta oss så hjälper vid att hitta en passande lösning för ditt företag.

Rekommenderade tillägg

Kundklubb

Starta en egen kundklubb. Registrera kunden direkt i kassan, koppla klubbkort och skicka ut erbjudanden direkt till kunden.

Visma

Synka artikelregister, kundregister och lagersaldo mellan kassan och Visma. Överför försäljningen från kassan direkt in i bokföringen.

Fortnox

Överför dagsavslut från kassasystemet till Fortnox och synkronisera artiklar och kunder så att du alltid har uppdaterade uppgifter.

MoreFlo 230

MoreFlo 230 Kassapaket ger dig ett snyggt kassasystem med fullt av bra funktioner som passar extra bra för dig med butik eller salong. En kraftfull kassadator i snygg design, tillsammans med kvittoskrivare, kassalåda, streckkodsläsare och certifierad kontrollenhet skapar en helt komplett kassa.

Kontakta oss så berättar vi mer!Meny