fbpx

Kassasystem för marknad, torghandel och popup

Mobilt, prisvärt och smidigt.

Vi har betalnings- och kassalösningar för dig som säljer på marknader, festivaler, idrottsevenemang eller på andra platser där mobila lösning krävs. Oavsett om du behöver något som är lätt och smidigt eller något som tål hårda tag så kan vi hjälpa dig. Vi kan också erbjuda dig låga inlösenkostnader. Jämfört med iZettle är vårt pris 46% lägre.

Snabbt och lättarbetat

MoreFlo har utvecklats för att det ska vara så enkelt som möjligt att använda. Vem som helst klarar av ett MoreFlo kassasystem

Hyr eller köp

Om du inte vill köpa ett kassasystem kan du istället hyra det av oss. Vi hjälper dig välja ett som passar ditt evenemang.

MoreFlo är ett skalbart kassasystem

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med kort, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Kassa

Med MoreFlo bygger du din betallösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du använder en iPad, en Windows surfplatta eller kraftfull kassadator, helt beroende på vad som passar dig bäst. Ta betalt med blixtsnabb kortbetalning, kontanter, Swish, presentkort eller något av de andra sätt som systemet erbjuder.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Låter det intressant?

Kontakta oss så hjälper vid att hitta en passande lösning för ditt företag.

Rekommenderade tillägg

Integration till Fortnox

Bokför dagsavslutet från kassan i Fortnox automatiskt och minska risken för fel. Allting blir konterat och klart efter att du slagit ut kassans Z-rapport. Artikelregister och kundregister kan synkroniseras med Fortnox så att du har samma data överallt.

Rapport & statistik

En omfattande statistikmotor förser dig med all viktig information när du behöver den. Du kan ta del av allt ifrån enkla försäljningsrapporter och 10-i-topplistor till mer avancerade underlag som när på dygnet en viss produkt säljer bäst. Bra för planeringen!

Rekommenderade kassapaket

Från 23 kr/dag

Kör kassan på iPad
Pålitliga tillbehör från Star Micronics
Trådlös och snabb kortterminal

Från 29 kr/dag

Touchscreen som tål väta
Inbyggd kvittoskrivare och kunddisplay
Integrerad kortterminal
Kortterminal ICT250 fristående eller integrerad
Fristående kortterminaler
Integrerade kortterminaler
Hjälp med inlösenavtal
Kontakta oss så berättar vi mer!Meny