fbpx
Branschen

Rekordmånad för MoreFlo

Självklart har även vi på MoreFlo märkt av coronapandemins framfart. När många av våra kunder inom butik- och restaurangbranschen har det tufft så påverkar det givetvis även oss. Men i oktober månad kom en vändning för MoreFlo där försäljningssiffrorna ökade och till och med slog resultatet för oktober förra året.

”Vår inställning har hela tiden varit att fortsätta framåt och istället anpassa våra produkter efter vad våra kunder behöver i dessa tider. Därför är det extra roligt att se att det har givit resultat.” säger Daniel Höglund Werngren utvecklingschef på MoreFlo.

Daniel berättar att butiker, kaféer, restauranger, frisörer och verkstäder självklart inte kommer att försvinna på grund av Covid-19. Däremot har restriktionerna tvingat många verksamheter till en förändring i hur vi tar betalt eller gör en bokning.

”Att företag ställer om och erbjuder sina kunder betalning online i mobilen eller via en självbetjäningsterminal kommer vara helt avgörande för deras egen överlevnad. Det är här vår styrka ligger. Betalningen ska kunna göras hur som helst, var som helst och när som helst.” Avslutar Daniel.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny