fbpx
Daniel Höglund och Helena Wiktelius
Branschen

Helena Wiktelius Rimfjäll ny VD till MoreFlo

MoreFlo AB med huvudkontor i Karlstad trotsar coronakrisen och satsar istället stort genom att anställa Helena Wiktelius Rimfjäll som ny VD. Bolaget investerar också starkt i utveckling av nya produkter och tjänster för en internationell marknad.

– ”Att få äran och gå in som VD i ett värmländskt företag har alltid varit det stora målet”, säger Helena Wiktelius Rimfjäll som är ny vd i fintechbolaget MoreFlo AB. ”Att få ha grundaren och ägaren kvar i bolaget ser jag som en enorm fördel där Daniels passion för produktutveckling nu kan få större utrymme. Vi är extremt olika och det kanske är den största styrkan i vårt samarbete”, fortsätter Helena.

– ”Nu var rätt tajming då MoreFlo har en tydlig plan för vilken resa vi önskar göra. Vi sökte någon med mycket energi och stor passion för försäljning. Vi vill ta marknadsandelar och vet att detta kräver att vi klarar effektivisera vår verksamhet och tydliggöra de interna processerna. Försäljning, paketering och verksamhetsutveckling är områden som är helt avgörande för vår framgång och för detta har vi hittat helt rätt i Helena”, säger Daniel Höglund Werngren som är ägare till MoreFlo AB.

MoreFlo har som mål att bli ett ledande bolag i Europa vad gäller betallösningar och vill både kunna göra nyanställningar i Värmland samt starta egna kontor i de nordiska länderna. Genom en flerårig renodling av verksamheten är MoreFlo idag ett av Nordens mest högteknologiska bolag för betalningar. God tillväxt och en lång räcka av år med bra ekonomiska resultat har gjort att bolaget fortsatt står helt på egna ben utan riskkapital.

Enligt Daniel Höglund Werngren är målsättningen för MoreFlo att sudda ut gränsen för var, hur och när en betalning kan utföras.

– ”Nya tekniska lösningar kommer hela tiden men vi är fortsatt bara i starten på denna utveckling. Med Helena vid rodret för MoreFlo kan jag få full nytta av både min erfarenhet och ett mycket stort nätverk i världen vad gäller vår bransch. Det är tufft för en VD att börja mitt i coronapandemin, men om någon klarar det så är det Helena. Vi är starka och har inte slagit av på takten det minsta utan investerade mer än någonsin i produktutveckling under mars och april i år”, säger Daniel Höglund Werngren.

För mer information kontakta Helena Wiktelius, telefon 072-0925776, helena.wiktelius@moreflo.com.

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny