fbpx
Fasciaklinikerna MoreFlo Booking
Branschen

Fasciaklinikerna satsar på MoreFlo Booking

Fasciaklinkerna är en paraplyorganisation som samlar professionella terapeuter inom friskvård och hälsa från hela Sverige. Organisationen drivs av företaget Atlasbalans med visionen att vara den största digitala plattformen inom hälsa och välmående.

Fasciaklinikerna har nu inlett ett samarbete med MoreFlo där man erbjuder sina kliniker onlinebokning med hjälp av bokningssystemet MoreFlo Booking. Nu i november startar 10 kliniker igång sina onlinebokningar. Innan årsskiftet kommer ytterligare cirka 30 kliniker att köra igång. För 2021 är siktet inställt på cirka 100 kliniker ytterligare i Sverige med en fortsatt expansion till Norge, Danmark och Tyskland de kommande åren.

”Det här är en viktig satsning förr oss som vi tror mycket på då den riktar sig mot en starkt växande bransch”, säger Daniel Höglund Werngren, utvecklingschef på MoreFlo.

Daniel berättar vidare att MoreFlo Booking inte bara kommer hjälpa klinikerna med att ta emot bokningar online, utan också med att effektivisera deras verksamhet och ta bort manuella steg när det kommer till betalning och administration.

”Själva konceptet är mycket större än att bara tillhandahålla ett bokningssystem. Vi hjälper till med hela kedjan från bokning och betalning på webben till hantering i kassa och slutlig bokföring”, avslutar Daniel.

Är du intresserad av MoreFlo Booking?

Klicka här för att läsa mer

Vi hjälper dig att hitta en
kassalösning som passar dig!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny