fbpx

Vad vill du boka?

Här nedan ser du vilka olika genomgångar du kan boka av oss. Klicka på en genomgång för att läsa mer och skicka in en förfrågan till oss. Vi kommer att höra av oss till dig med ett förslag på tid. Innan du bokar en uppstart ber vi dig att kolla igenom våra filmer som förklarar hur du kommer igång med din kassa.

Demo av MoreFlo Kassa innan köp

40 min

Uppstart för MoreFlo Kassa

40 min

Uppstart för MoreFlo Apps

40 min

Flytt av MoreFlo

40 min

Överlåtelse av MoreFlo

60 min

Tidsåtgång: 40 min   Pris: Kostnadsfritt

Demo av MoreFlo Kassa

Vi går igenom MoreFlo tillsammans över internet och telefon. Du väljer själv om du vill få en komplett genomgång eller är mer intresserade av specifika delar. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Tidsåtgång: 40 min   Pris: Kostnadsfritt första gången, därefter 799 kr/tim

Uppstartsgenomgång för MoreFlo Kassa

En kortare uppstartsgenomgång med MoreFlo där vi går igenom allt du behöver veta för att kunna göra din första försäljning. Denna genomgång är kostnadsfri och tar cirka 30 minuter. Önskar du ytterligare utbildning kan du boka detta via vår webb eller i slutet av samtalet, kostnaden för detta är 799 kr/timme. Vi ringer dig på din telefon och visar sedan genom fjärrstyrning på din dator. Din kassadator behöver vara ansluten till internet och ha TeamViewer installerat (det finns med när du får den från oss).

Tidsåtgång: 40 min   Pris: Kostnadsfritt första gången, därefter 799 kr/tim

Uppstartsgenomgång för MoreFlo Apps

En kortare uppstartsgenomgång av MoreFlo Apps där vi går igenom allt du behöver veta för att kunna göra din första försäljning. Denna genomgång är kostnadsfri och tar cirka 30 minuter. Önskar du ytterligare utbildning kan du boka detta via vår webb eller i slutet av samtalet, kostnaden för detta är 799 kr/timme. Vi ringer dig på din telefon och visar sedan genom fjärrstyrning på din dator. Din kassadator behöver vara ansluten till internet och ha TeamViewer installerat (det finns med när du får den från oss).

Tidsåtgång: 40 min   Pris: 799 kr/tim

Flytt av MoreFlo

Flytta MoreFlo kassaregister från en dator till en annan. Detta gäller endast MoreFlo Kassa för Windows. Kostnaden för detta är 799 kr/timme.

Tidsåtgång: 60 min   Pris: 799 kr/tim

Överlåtelse av MoreFlo

Vid byte av organisationsnummer, antingen vid ett företags organisationsförändring eller vid en överlåtelse av företaget. Detta gäller endast MoreFlo Kassa för Windows. Kostnaden för detta är 799 kr/timme.

  • Om du har önskemål om en speciell tid kan du ange det här. Vi kommer se över ditt önskemål och kolla om det passar med vår planering. Vi kommer inte kunna boka in en genomgång samma dag.
Meny