fbpx

Presentkort, värdekort och lojalitetslösningar

Med MoreFlo kan du knyta betalning till flera olika typer av av lojalitetslösningar. Låt kunderna handla med förladdade värdekort eller möjliggör lunchbetalning i personalmatsalen som dras från den anställdes lön i slutet av månaden.

Lojalitetslösningar

Låt kunderna betala på sättet som passar dem bäst

Betalningen i en MoreFlo-kassa kan ske på många olika sätt. Utöver de vanligaste betalsätten kan vi även erbjuda dina kunder betalning via flera olika lojalitetslösningar. Det kan handla om ett presentkort eller värdekort som kunden laddar på egen hand. Det kan också handla om betalning med hjälp av en RFID-tagg där beloppet internfaktureras inom organisationen eller dras från personalens löneutbetalning i slutet av månaden. Möjligheterna för att koppla betalningen till en specifik kund och att genomföra transaktionen är oändliga.

Presentkort

Sälj presentkort både på webben och i butiken och skicka som sms, mail eller brev. En uppskattad present som lockar nya kunder!

Medlemskort

Samla dina kunder i en kundklubb och låt dem betala med hjälp av sitt medlemskort. Bygg lojalitet och skapa mervärde för kunderna.

Värdekort

Låt kunderna slippa använda sina vanliga kreditkort och möjliggör istället laddning och betalning med värdekort. Enkelt och smidigt!

Handpeng

Möjliggör betalning av handpenning som förskottsbetalning vid ett köp. Kunden får ett kvitto med kvarvarande belopp och giltighetstid.

Debitkort

Samla ihop alla betalningar för en viss period eller upp till ett visst belopp och fakturera sedan kunden hela summan samtidigt.

Tillgodo

Ge kunden ett belopp att handla för i form av ett tillgodokvitto. Passar bra vid reklamationer eller som en fin gest för att gottgöra kunden.

Använda olika föremål vid betalning

Det är lätt att tänka att betalningen måste ske med hjälp av ett plastkort. Så behöver det inte alls vara. MoreFlo tillhandahåller flera lösningar för att identifiera kunden vid betalning.

RFID-taggar

Betalning med nyckelbricka, armband eller plastkort

Låt kunderna betala genom att blippa sitt armband, sin nyckelbricka eller sitt plastkort. Med hjälp av en inbyggd RFID-tagg kan kunden identifiera sig mot din MoreFlo-kassa som sedan registrerar köpet på kundens kortnummer. Perfekt för tillfällen då vanlig kortbetalning blir för omständig.

MoreFlo QR

Betalning med en QR-kod 
i mobiltelefonen

MoreFlo QR är en smidig lösning för betalning via en webbaserad app i mobilen. Kunden registrerar sitt konto på webben och kan sedan logga in för att ladda på sitt konto med ett värde. Betalningen sker sedan genom att kunden visar upp en QR-kod i mobilen som skannas i kassan.

Välj hur beloppet ska dras

Beloppet som dras vid kundens betalning behöver nödvändigtvis inte komma från ett förladdat värde. Det kan lika gärna faktureras vid ett senare tillfälle eller dras från den anställdes lön.

Privatperson

Typexemplet för vanliga presentkort och värdekort där kunden själv laddar på sitt kort och betalar med ett förladdat värde.

Personal

Med hjälp av en integration mot ditt lönesystem kan betalningen också ske i form av ett löneavdrag i slutet av månaden.

Organisation

Möjliggör internfakturering och smidig betalning inom organisationen. En vanlig lösning inom kommun och offentlig sektor.

Redo att komma igång?

Kontakta oss så hjälper vid att komma igång med lojalitetskort

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny