fbpx

MoreFlo Pay

Med MoreFlo Pay får du en rad smarta funktioner som gör det lättare för kunderna att betala samtidigt som det skapar mervärde för dig som försäljare. Presentkort, värdekort och manuell kortbetalning gör att du lättare kan ta betalt på det sätt som passar bäst för din verksamhet. För att komma igång behöver du MoreFlo Apps Extra för 199 kr/mån. Därefter betalar du endast 1,99% per transaktion.

MoreFlo Pay finns i tre olika varianter

Presentkort

Sälj presentkort både på webben och i butiken och skicka som sms, mail eller brev. En uppskattad present som lockar nya kunder!

Värdekort

Låt kunderna slippa ta med sig sina vanliga kreditkort och istället betala med värdekort. Enkelt, smart och smidigt!

Manuell kortbetalning

Gör det enkelt att ta betalt även över telefon eller mail. Perfekt för hotellbokningar eller vid beställningsvaror.

Presentkort

Presentkort

Moderna presentkort via
sms, mail eller brev

Alla uppskattar ett presentkort och nu blir det ännu enklare för kunder som vill köpa ett! Med Moreflo Pay säljer du presentkort via webb, mail eller telefon som dina kunder sedan enkelt kan lösa in i kassan. Kunden väljer själv belopp och lägger till en hälsning. Ett enkelt och smidigt sätt att locka nya kunder till butiken. Du kan även lägga till en bonus på presentkortet om du vill. T.ex. att kunden får 20% extra att handla för på det insatta beloppet. Presentkorten fungerar också bra till en självbetjäningsautomat.

Låter det intressant?

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Värdekort

Enkel betalning med värdekort

Förbetalda värdekort är den perfekta lösningen när du vill undvika traditionell kortbetalning. Låt kunden sätta in ett belopp i förväg via MoreFlo Pay-appen så slipper han eller hon ha med sig sin vanliga plånbok. Detta är perfekt när du är på stranden, i leklandet eller när barnen skall kunna handla själva. Beloppet sätts in genom en vanlig kortbetalning i mobilen eller på valfri webbsida. Betalning sker i kassan med antingen fysiska värdekort eller genom att skanna en QR-kod som finns i MoreFlo Pay-appen.

Varför inte skapa en kundklubb med eget saldo eller kombinera värdekortet med rabatter och bonusar för att skapa ytterligare lojalitet hos kunderna?

Entrekassan

Sätt in 200 kr och få 10% rabatt vid biljettköp.

Lunchrestaurangen

Ladda lunchkortet med 1000 kr och få 1100 kr att handla lunch för.

Leklandet

Ladda kortet med valfri summa och låt barnen handla själva i kiosken.

Glassbaren

Ladda kortet med pengar och lämna plånboken hemma.

Bordsscanner
Handscanner
Man vid skrivbord

Manuell kortbetalning

Förskottsbetalning utan att
ha kortet i handen

Ibland vill man ta betalt på distans. Det kan vara förskottsbetalning för en beställning, bokning av ett hotellrum eller någon som vill hämta senare. Med MoreFlo Pay kan du låta kunden betala med kort utan att ha kortet i handen. Tidigare fanns stöd att mata in kortnummer manuellt i kortläsaren. Detta stöd har nu försvunnit pga lag- och säkerhetskrav, och MoreFlo Pay är därför den perfekta lösningen för dig som ändå har behov av att kunna ta betalt på distans.

Funktionen fungerar bland annat med distansbetalning från Expedia. Smidigt, enkelt och säkert!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny