fbpx

MoreFlo Online gör det enkelt att starta webbhandel

Vi har verktygen som gör det lätt att sälja på nätet – oavsett om du precis börjat tänka på webbförsäljning eller om du drivit din webbutik i flera år. Vi erbjuder allt från en komplett webbutik till plugins och integrationer som ger dig bättre kontroll över din försäljning.

Betalning vid dator

WooCommerce Checkout

WordPress-plugin för kortbetalning

Med MoreFlo Checkout blir det lätt att ta betalt på din WooCommerce-shop.

En bra webbshop kräver en smidig betalningslösning, men avtalen kräver ofta att du binder upp dig under lång tid även om du bara vill testa din idé, och avgifterna kan vara väldigt höga.

Precis som till en vanlig kortterminal gäller det att hitta ett bra avtal för att kunna ta betalt med kort. Vi samarbetar med stora och välkända inlösare och kan erbjuda dig ett bra avtal med bra villkor och snabb utbetalning av dina pengar. Beställ MoreFlo Checkout idag.

MoreFlo Booking

Låt kunderna boka tiden

Med MoreFlo Booking blir det enkelt att låta kunderna boka dina produkter direkt via webben samtidigt som du får full kontroll över din kalender. Du väljer själv om du vill ta betalt direkt när kunden bokar eller i din MoreFlo Kassa. Det går också att ta betalt för en deposition för att förhindra no-shows. Populära betalmetoder som kort, Swish och Klarna finns som alternativ.

MoreFlo Booking kan integreras på alla WordPress-sidor, men kan också ligga som en helt separat sida bara för bokningar.

WooCommerce Sync

Synka dina artiklar in i WooCommerce

Koppla ihop din MoreFlo kassa med din WooCommerce webbutik och synka artiklar, priser, lagersaldo med mera. Du kan plocka upp webbordrar för att ta betalt i kassan så att dina kunder kan beställa på webben och betala på plats. Du kan också välja att ha olika priser på webben och butiken, men ändå synka lagersaldo och övrig information.

Ett oumbärligt plugin för dig som har en MoreFlo Kassa och en Woocommercebutik.

MoreFlo Webbshop

En egen webbshop – snabbt och lätt

I vår paketlösning får du en färdig webbshop där du direkt kan börja lägga in dina produkter, bilder och priser och börja sälja på nätet. Ta betalt med kort, Klarna och flera andra betalmetoder och låt kunderna välja vad som passar dem bäst. MoreFlo Webbshop baseras på världens största webbshopsmotor WooCommerce.

I paketet ingår MoreFlo Sync som gör det möjligt att synka artiklar och ordrar mellan din MoreFlo Kassa och webbshop.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!Meny