fbpx

MoreFlo Checkout

Med WordPress-pluginet MoreFlo Checkout kommer du snabbt
och enkelt igång att ta betalt i din WooCommerce-shop.

Betalning med kort
Stöd för delbetalning
Betalning via faktura
Swish logo
Betalning med Swish
Betalning vid dator

MoreFlo Checkout

En smidig betalningslösning för din webbshop till ett bra pris

En bra webbshop kräver en smidig betalningslösning, men priserna är ofta höga. Med MoreFlo Checkout slipper du helt bindningstider och betalar endast 1,99 % i inlösenkostnad. Inga fasta kostnader och inga månadskostnader. Utbetalning sker dagligen direkt till ditt bankkonto och inga ytterligare kostnader tillkommer från din bank. MoreFlo Checkout fungerar med alla webbshopar baserade på WooCommerce.

Kort- och fakturabetalning

Betalalternativ för kort eller faktura

Med MoreFlo Checkout installerat i din webbshop får du betalningsalternativ får både kortbetalning och fakturabetalning. Vid kortbetalning fyller kunden i sina kortuppgifter direkt på en säker betalsida och pengarna landar sedan direkt på ditt konto. Vid fakturabetalning kommer ordern in som obetald i WooCommerce och du kan sedan på egen hand fakturera kunden på ett sätt som passar dig. Om du använder vårt synk-plugin MoreFlo Sync kan du enkelt synka in ordern till MoreFlo och sedan fakturera kunden via vårt webbaserade backofficesystem MoreFlo Apps.

Man och katt

Integration mot Resurs Bank

Delbetalning, Swish eller faktura via Resurs Bank

Med MoreFlo Checkout har du möjlighet att erbjuda delbetalning, Swish eller faktura som betalningsalternativ direkt i webbshopen. Detta görs med hjälp av en integration mot Resurs Bank. För att kunna använda dessa betalningsalternativ behöver du först teckna ett avtal med Resurs Bank. Självklart hjälper vi dig med detta.

Kom igång med MoreFlo Checkout

WordPress-tillägget MoreFlo Checkout är helt gratis. Men du behöver teckna ett avtal med oss för att kunna börja använda det. Kontakta oss för att komma igång idag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny