fbpx

Betalningslösningar

Visste du att MoreFlo erbjuder flera olika sätt att ta betalt på? Allt för att du ska kunna underlätta för just dina kunder. Läs mer om kortbetalning på nätet, förladdade värdekort och mycket mer.

Kortbetalning

Enkel och smidig kortbetalning

Hos oss hittar du moderna kortterminaler redo för kontaktlös betalning till både iPad och dator. Vi hjälper dig genom alla steg från att välja kortterminal till att teckna ett inlösenavtal.

MoreFlo Pay

Presentkort, värdekort och manuell kortbetalning

Med MoreFlo Pay får du en rad smarta funktioner som gör det lättare för kunderna att betala samtidigt som det skapar mervärde för dig som försäljare. Presentkort, värdekort och manuell kortbetalning gör att du lättare kan ta betalt på det sätt som passar bäst för din verksamhet.

MoreFlo Checkout

Ett betalnings-plugin för WooCommerce

En bra webbshop kräver en smidig betalningslösning, men priserna är ofta höga. Med MoreFlo slipper du helt bindningstider och betalar endast 0,99 % i inlösenkostnad. Utbetalning sker dagligen direkt till ditt bankkonto och inga ytterligare kostnader tillkommer från din bank.

Betalning vid dator
Man vid kassa

Betallänk

Skicka en unik betallänk till kunden

Ta betalt av dina kunder snabbt och enkelt med hjälp av en betallänk. Du skapar en unik betallänk direkt i kassan eller i MoreFlo Apps. Därefter skickar du länken till kunden som genomför betalningen. Länken inaktiveras när betalningen är genomförd.

Teckna avtal för Klarna

Erbjud betalning via faktura eller delbetalning direkt i din MoreFlo Kassa eller webbshop med hjälp av Klarna.

Läs mer

Teckna avtal med Resurs Bank

Teckna ett förmånligt avtal med Resurs Bank för att komma igång med faktura, delbetalning och Swish.

Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Meny